thuis

foto-index

contact
Van harte welkom op de website van Kees Boelhouwer Fotografie. Een mix van hockeyfoto's rondom de THC Hurley in Het Amsterdams Bos, profiel- en familieportretten, publiciteit en architectuur. De foto's zijn in albums gezet en copyright beschermd. Foto-opdrachten, (trouw) reportages en nabestellingen? Kijkt u bij 'Informatie' of stuur een email naar [email protected] Met vriendelijke groeten, Kees Boelhouwer.
hockey
hockeyfoto's
medisch
medische publiciteit
cultuur
muziek e.a.
divers
laatste nieuws:
Promotieklasse Hurley-Cartouche 1-0(1-0)  -  22 oktober
De Hurley-heren streden met een zeer uitgedunde selectie vandaag voor wat ze waard waren tegen concurrent Cartouche. Chris Stroboer scoorde magistraal het enige doelpunt en kon zich met een hamstring blessure voegen bij het rijtje geblesseerden. Indra Aerts maakte als B1 junior een mooi debuut in de promotieklasse en Oliver Polkamp vuurde als midden mid met een ontembare strijdlustde thuisploeg aan. Leuke wedstrijd.
Promotieklasse Heren Hurley-Push 2-1(1-1)  -  10 september
De Hurley-heren speelden hun eerste wedstrijd in de nieuwe Promotieklasse tegen de B.H.V. Push uit Breda en sleepten verdiend de eerste drie punten uit het vuur. Voor Hurley scoorden Philip Thiadens en de nieuw van Amsterdam overgekomen Roderic Schwirtz.
DHK Hurley-Den Bosch 0-6(0-4)  -  24 maart
Hurley gevloerd door effectief Den Bosch De zwart-gele machine denderde door en Hurley werd afgetroefd op vele fronten. Overigens: "Bij de veertig ben ik gestopt met tellen..." aldus de scheidsrechtersbeoordelaar A.P. die het aantal (Bossche) niet-bestrafte hakken op de stick geteld had. Waarvan acte.(K.B)
Tata Steel Schaaktoernooi - Chess in Wijk aan Zee 2018  -  31 januari
In diep gepeins verzonken - Tata Steel Chess- winst en verlies op de vierenzestig velden van de paar honderd schaakborden. Kbfoto was er bij. Magnus Carlson wint 's-avonds van Anish Giri in de rapid barage en daarmee het toernooi.
HOK Voordaan-Hurley 3-3(0-1)  -  11 september
Philip Thiadens nieuw uit Union in het Hurleyshirt. Met twee rake strafcorners gaf hij onmiskenbaar zijn visitekaartje af voor het komende seizoen in de overgangsklasse. Zij bleken echter onvoldoende voor de winst op de Heren1 uit Groenekan. Toen Chris Stroboer na een fraaie rush van Victor Plat in de tweede helft de 0-2 intikte leek de wedstrijd gelopen. Echter door slordig- en onhandigheden in de verdediging werd het onverwacht toch nog gelijk. KB
Doek valt voor HHK Hurley, HDM promoveert. Hurley-HDM 1-1(1-1) HDM wnso.  -  13 juni
Hoe arbitrair affluiten voor een strafcorner vanwege 'torpedo' uitloop (!), Hurley in de slotseconde uit de hoofdklasse schiet. 2017-2018 nieuwe kansen. HDM proficiat!
HHK oefenwedstrijd Almere-hurley 1-4  -  30 mei
Road to play-outs voor beide hoofdklasse-hockey teams laatste serieuze oefening voor Hurley-heren1 voor de clash met HDM 3,10 en ev 11 juni a.s. Kbfoto wenst de heren een behouden vaart! Go Hurley go!!!
HHK Hurley-Tilburg 4-3(1-2)  -  27 februari
De Hurley heren hielden hun rug recht in de belangrijke openingswedstrijd na de winterstop tegen de HC Tilburg.Het was alweer lang geleden (13 november 2015 tegen OZ) dat Hurley H1 een overwinning boekte. Stijn Jolie met zijn cornerteam pushte drie keer raak. Ook Rogier Rombouts scoorde fraai voor de thuisploeg.
 -  20 december
Het A/B Gala United was traditioneel weer een mooi feest met diner vooraf en DJ toe. Onderwijl poseerden de jongens en meisjes zeer fraai uitgedost voor de fotograaf KB.
HHK Pinoké-Hurley 4-4(4-2)  -  28 november
De derby Pinoké-Hurley mocht er zijn. Met nog een luttele tien minuten te gaan slechtte Stijn Jolie met twee rake strafcorners de Pinoké defensie en bezorgde daarmee Hurley een opgelucht begin van de winterstop.