thuis

foto-index

informatie

Van harte welkom op de website van Kees Boelhouwer Fotografie. Een mix van hockeyfoto's rondom de THC Hurley in Het Amsterdams Bos, profiel- en familieportretten, publiciteit en architectuur. De foto's zijn in albums gezet en copyright beschermd. Foto-opdrachten, (trouw) reportages en nabestellingen? Kijkt u bij 'Informatie' of stuur een email naar [email protected] Met vriendelijke groeten, Kees Boelhouwer.
hockey
hockeyfoto's
medisch
medische publiciteit
cultuur
muziek e.a.
divers
laatste nieuws:
Feestje op het water met de verse Dames en Heren reserve hoodfdklassekampioenen  -  30 juni
Het was héél gezellig met de kersverse kampioenen reserve hoofdklasse van de THC Hurley in de boot op het Amsterdamse water Alsnog gefeliciteerd met dit unieke dubbele kampioenschap!
Reserve hoofdklasse heren poule A Almere H2 - Hurley H2 1-3  -  13 juni
Almere H2-vs Hurley H2was een spannende wedstrijd. Hurley moest winnen om Kampong achter zich te houden en Almere mocht niet verliezen om niet te degraderen. Jaap Brandjes maakte de bevrijdende goal in de slotfase. Emile Stol en huurling Chris Stroboer gingen hem voor namens Hurley dat zich mag opmaken voor het komende LK van de reserve kampioenen.
HHK Schaerweijde-Hurley 4-3(4-0)  -  25 april
Pas in de tweede helft liet Hurley zien waar het thuis hoorde. Zijnde de kampioen van het 'rechterrijtje'. Al met al een mooie wedstrijd in de arena van Schaerweijde, overgoten met zon en hagelbuien. Martin -Frenchy- Genestet scoorde fraai in zijn afscheidswedstrijd. Rogier Rombouts pushte twee strafcorners raak maar daarmee stopte de inhaalrace en kon Schaerweijde zich opmaken voor de play-outs.
HHK Kampong-Hurley 3-1(0-1)  -  11 april
Als lentebloesems dwarrelden de strafcorners uit de lucht bij de wedstrijd heren hoofdklasse Kampong-Hurley. Niek Collot d'Escury opende vlijmscherp de score in de eerste helft en Martijn Havenga scoorde een fraaie hattrick in de tweede.
DHK Hurley-SCHC 0-0 HHK Hurley-SCHC 1-3(0-0)  -  29 februari
De Hurley dames . streden tegen de SCHC voor wat ze waard waren. De Hurley-heren delfden het onderspit tegen de opponenten uit Bilthoven. Het einde van de winterstop was hiermee beslecht in zonnige maar frisse omstandigheden.
Maties-Hurley H1 0-5(0-1)  -  4 februari
Tijdens de winterstage van de Hurley H1 worden er diverse oefenwedstrijden gespeeld tegen de plaatselijke scholen, universiteiten en andere hockeyverbonden. De eerste wedstrijd tegen de Langa Township was memorabel. Dinsdag 2 feb. werden de Maties uit Stellenbosch van de turfmat gespeeld door de in topvorm verkerende Hurleyanen gecoacht door Simon Organ en Karel Klaver.
1e T.H.C. Hurley Seniorengala  -  21 januari
Het Seniorengala was een leuk feestje kbfoto was er getuige van. Voor meer foto's en nabestellingen kunt u hier terecht:http://kbfoto.picturepresent.nl/Hurley_1e_Seniorengala/Photowall.aspx of via een mailtje naar [email protected]
DHK Hurley-OZ 0-0 HHK Pinoké-Hurley 3-3(0-1)  -  16 november
Een minuut eerbetoon aan Parijs Daarmee begon de dameswedstrijd in een decor van storm en regen. De heren bosderby kenmerkte zich door strijd met hier en daar een slachtoffer op het veld. Simon Organ de coach van de heren van Hurley vatte het aldus samen: "I'm disappointed that you couldn't bring it here today."
HHK Hurley-Kampong 3-1(1-0)  -  31 oktober
Teamgeest? Ja teamgeest dat is synoniem voor de Heren 1 van Hurley. Dat ondervond ook een lichtelijk gehavend Kampong op vrijdagavond tegen Hurley.Niek Collot d'Escury (2x) en Martin Genestet zorgden voor de doelpunten van Hurley.
DHK Hurley-Den Bosch 0-6(0-3) HHK Hurley-Den Bosch 3-2(2-0)  -  19 oktober
Hurley dames hebben het lastig tegen de 'Big Four' Zo ook tegen de HCDB. Een punt meer maken dan je tegenstander, en dat deden de Heren van Hurley tegen de Bossche opponenten. De heren van Hurley zijn lekker op dreef maar de dames zitten in een mindere periode. Hup dames!!