thuis

foto-index

informatie

Van harte welkom op de website van Kees Boelhouwer Fotografie. Een mix van hockeyfoto's rondom de THC Hurley in Het Amsterdams Bos, profiel- en familieportretten, publiciteit en architectuur. De foto's zijn in albums gezet en copyright beschermd. Foto-opdrachten, (trouw) reportages en nabestellingen? Kijkt u bij 'Informatie' of stuur een email naar [email protected] Met vriendelijke groeten, Kees Boelhouwer.
hockey
hockeyfoto's
medisch
medische publiciteit
cultuur
muziek e.a.
divers
laatste nieuws:
DHK Hurley-Den Bosch 0-6(0-4)  -  24 maart
Hurley gevloerd door effectief Den Bosch De zwart-gele machine denderde door en Hurley werd afgetroefd op vele fronten. Overigens: "Bij de veertig ben ik gestopt met tellen..." aldus de scheidsrechtersbeoordelaar A.P. die het aantal (Bossche) niet-bestrafte hakken op de stick geteld had. Waarvan acte.(K.B)
Tata Steel Schaaktoernooi - Chess in Wijk aan Zee 2018  -  31 januari
In diep gepeins verzonken - Tata Steel Chess- winst en verlies op de vierenzestig velden van de paar honderd schaakborden. Kbfoto was er bij. Magnus Carlson wint 's-avonds van Anish Giri in de rapid barage en daarmee het toernooi.
HOK Voordaan-Hurley 3-3(0-1)  -  11 september
Philip Thiadens nieuw uit Union in het Hurleyshirt. Met twee rake strafcorners gaf hij onmiskenbaar zijn visitekaartje af voor het komende seizoen in de overgangsklasse. Zij bleken echter onvoldoende voor de winst op de Heren1 uit Groenekan. Toen Chris Stroboer na een fraaie rush van Victor Plat in de tweede helft de 0-2 intikte leek de wedstrijd gelopen. Echter door slordig- en onhandigheden in de verdediging werd het onverwacht toch nog gelijk. KB
Doek valt voor HHK Hurley, HDM promoveert. Hurley-HDM 1-1(1-1) HDM wnso.  -  13 juni
Hoe arbitrair affluiten voor een strafcorner vanwege 'torpedo' uitloop (!), Hurley in de slotseconde uit de hoofdklasse schiet. 2017-2018 nieuwe kansen. HDM proficiat!
HHK oefenwedstrijd Almere-hurley 1-4  -  30 mei
Road to play-outs voor beide hoofdklasse-hockey teams laatste serieuze oefening voor Hurley-heren1 voor de clash met HDM 3,10 en ev 11 juni a.s. Kbfoto wenst de heren een behouden vaart! Go Hurley go!!!
HHK Hurley-Tilburg 4-3(1-2)  -  27 februari
De Hurley heren hielden hun rug recht in de belangrijke openingswedstrijd na de winterstop tegen de HC Tilburg.Het was alweer lang geleden (13 november 2015 tegen OZ) dat Hurley H1 een overwinning boekte. Stijn Jolie met zijn cornerteam pushte drie keer raak. Ook Rogier Rombouts scoorde fraai voor de thuisploeg.
 -  20 december
Het A/B Gala United was traditioneel weer een mooi feest met diner vooraf en DJ toe. Onderwijl poseerden de jongens en meisjes zeer fraai uitgedost voor de fotograaf KB.
HHK Pinoké-Hurley 4-4(4-2)  -  28 november
De derby Pinoké-Hurley mocht er zijn. Met nog een luttele tien minuten te gaan slechtte Stijn Jolie met twee rake strafcorners de Pinoké defensie en bezorgde daarmee Hurley een opgelucht begin van de winterstop.
MB1 Hurley-HDM 3-1(1-0)  -  29 oktober
Het spits beten de 'Landelijke' Meisjes B1 vandaag af. 'Optisch' leken de HDM'sen sterker maar op de winst van Hurley viel helemaal niets af te dingen!
HHK Amsterdam-Hurley 5-1(4-0)  -  24 oktober
Mirco Pruyser, ongetwijfeld man of the match met drie doelpunten. Vergeleken met vorig seizoen is het resultaat magertjes bij de Heren 1 van Hurley. Pas in de tweede helft van wedstrijd had Hurley enige grip op de wedstrijd tegen Amsterdam. Lichtpuntje; "de Frietfabriek" sponsort de Heren 1 van Hurley. ;)