thuis

foto-index

nabestellen (0)
contact
Van harte welkom op de website van Kees Boelhouwer Fotografie. Een mix van veel hockeyfoto's rondom de THC Hurley in Het Amsterdams Bos, profiel- en familieportretten, publiciteit en architectuur. De foto's zijn in albums gezet en copyright beschermd. Voor professionele foto-opdrachten, bel of mail. Onder de foto's ziet u een link voor nabestellingen. Met vriendelijke groeten, Kees Boelhouwer.
hockey
hockeyfoto's
medisch
medische publiciteit
cultuur
muziek e.a.
divers
laatste nieuws:
HPK SCHC-Hurley 2-3(2-0)  -  14 november
Veerkracht Gaf de doorslag bij de Heren van Hurley uit bij Stichtse. Na een ruststand van 2-0 haalde Hurley via Noam Sheridan, Gijs Pieters en Indra Aerts de volle winst op de heren van SCHC.
DHK Hurley-HDM 1-0(0-0) Tulp-HK Hurley-Pinoké 0-8(0-6)  -  13 september
Het seizoen 21-22 is weer begonnen , en hoe! De Dames van Hurley haalden de ovewinning binnen in de laatste twee minuten. Een benutte rebound door Laura van Heugten van de strafcorner van Gitte Michels zette de 1-0 op het scorebord. De heren van Hurley daarentegen hadden niet veel in te brengen tegen een ontketend Pinoké. Niklas Wellen en Alexander Hendrickx maakten hun Olympische status waar. Hurley-verdediger Pim Wasser moest helaas na een gretige uithaal naar de spoedeisende hulp met een stevige lipblessure.
Rentree Hurley verdediger Siem Schoenaker  -  21 augustus
De oefenwedstrijd Hurley-Amsterdam 3-1(1-0) verliep spoedig voor de heren 1 van Hurley. Siem Schoenaker maakte zijn rentree na afwezigheid vanaf oktober 2020 (blessure) en toonde zijn kwaliteiten in het Hurley tenue. KB.
DHK Laren-Hurley 0-1, HHK Kampong-Hurley 4-2  -  9 december
De winterstop is een feit voor de dames en heren. De Hurley dames wonnen afgemeten met 0-1 van de Larense HC en staan op een uitdagende plek in het linker rijtje. De heren daarentegen moeten er een tandje bijzetten. Kampong vs Hurley werd een 4-2 voor de Utrechters. Man of the match was niet de Kampong coach.. maar wel Jip Janssen met vier (!) rake sleeppushes. Tot in de zaal.
HHK oefenwedstrijd Hurley-Rotterdam 3-1(3-1)  -  11 september
De Hurley Heren1 gingen volop in de strijd tegen de Rotterdamse bezoekers. Maurits Hertzberger opende weliswaar de score met een strafcorner, maar Hurley kwam geleidelijk onder de druk van Rotterdam uit. De nieuwe versterking uit Down Under Matthew Willis verzilverde vervolgens twee strafcorners op rij en Jelmer Siersema maakte het netjes af.
De competitie van 2019-2020 is begonnen met de eerste oefenwedstrijden.  -  19 augustus
Hurley-Pinoké 1-0. Drieluik tussen Dames van München, Pinoké en Hurley.
Hurley heren 1 promoveert naar de Hoofdklasse!  -  21 mei
De Hurley-heren zijn kampioen van de Proklasse 2018-2019 geworden met nog twee wedstrijden voor de boeg! De huldiging op de THC Hurley na 3-2 winst op Schaerweijde in een mooie wedstrijd. Op naar het seizoen 2019-2020 in de Heren Hoofdklasse. Proficiat!!
Promotieklasse Hurley-Cartouche 1-0(1-0)  -  22 oktober
De Hurley-heren streden met een zeer uitgedunde selectie vandaag voor wat ze waard waren tegen concurrent Cartouche. Chris Stroboer scoorde magistraal het enige doelpunt en kon zich met een hamstring blessure voegen bij het rijtje geblesseerden. Indra Aerts maakte als B1 junior een mooi debuut in de promotieklasse en Oliver Polkamp vuurde als midden mid met een ontembare strijdlustde thuisploeg aan. Leuke wedstrijd.
Promotieklasse Heren Hurley-Push 2-1(1-1)  -  10 september
De Hurley-heren speelden hun eerste wedstrijd in de nieuwe Promotieklasse tegen de B.H.V. Push uit Breda en sleepten verdiend de eerste drie punten uit het vuur. Voor Hurley scoorden Philip Thiadens en de nieuw van Amsterdam overgekomen Roderic Schwirtz.
DHK Hurley-Den Bosch 0-6(0-4)  -  24 maart
Hurley gevloerd door effectief Den Bosch De zwart-gele machine denderde door en Hurley werd afgetroefd op vele fronten. Overigens: "Bij de veertig ben ik gestopt met tellen..." aldus de scheidsrechtersbeoordelaar A.P. die het aantal (Bossche) niet-bestrafte hakken op de stick geteld had. Waarvan acte.(K.B)